Nieuwtjes Nieuwtjes

Eerste certificaten D-nest

Op 4 november 2017 hebben Daisy, Devi en Diesl hun VZH-BH behaald met respectievelijk de scores 53, 55 en 58. Allemaal gefeliciteerd!

Don Juan (Diesel) meegedaan aan zomerstelavond

Gisteren heeft Marius meegedaan met zijn Diesel (Don Juan van het Eldenseveld) aan de zomerstelavond. Diverse onderdelen waren in en om het bos opgesteld. De oefeningen waren allemaal nieuw voor Diesel.

 

Cursus BKD gevolgd en diploma gehaald

In de winter heb ik de Basiscursus KNPV Dressuur gevolgd en met goed gevolg (100% score) het diploma behaald. Hoewel ik zelf de IPO sport bedrijf, is dit uitstapje naar de KNPV-wereld zeker interessant geweest. 

E-Nest aankondiging

Beste lezer,

(maart 2017)

We hebben besloten om de combinatie Chip van het Eldenseveld (IPO3) x Big-Benton van Roosfaya (PH1) te herhalen. De pups van het D-Nest zijn bijna een jaar oud en ontwikkelen zich stuk voor stuk tot fijne en werklustige honden. Het is de bedoeling dat de pups in het voorjaar van 2018 ter wereld gaan komen. Dat duurt nog even, maar we hebben er nu al zin in !

Onze honden worden voornamelijk verkocht als werkhond in de IPO en KNPV, maar we hebben ook pups als reddings- of hulphond verkocht. Enkele van onze pup genieten van het leven als huishond. Interesse? Neem dan gerust contact op!

René Lodder

D-Nest uitverkocht en uitgevlogen (nou ja, bijna)

Allemaal bedankt voor de interesse de laatste tijd. Ons D-Nest is uitverkocht en alle pups zijn naar hun nieuwe baasjes. Hoewel... één puppie zit nog bij ons, omdat deze naar Zweden gaat en niet geëxporteerd mag worden onder de 15 weken. Dutch van het Eldenseveld logeert dus nog even bij ons.