Nieuwtjes Nieuwtjes

Eerste hond D-Nest met IPO 2

Gisteren 29 april 2018 heeft Bennie met zijn hond Diesl van het Eldenseveld (Darwin) met succes het IPO II examen gedaan. Hierbij haalde hij een score van 92-80-95. Gefeliciteerd Bennie!

Eerste certificaten D-nest

Op 4 november 2017 hebben Daisy, Devi en Diesl hun VZH-BH behaald met respectievelijk de scores 53, 55 en 58. Allemaal gefeliciteerd!

Don Juan (Diesel) meegedaan aan zomerstelavond

Gisteren heeft Marius meegedaan met zijn Diesel (Don Juan van het Eldenseveld) aan de zomerstelavond. Diverse onderdelen waren in en om het bos opgesteld. De oefeningen waren allemaal nieuw voor Diesel.

 

Cursus BKD gevolgd en diploma gehaald

In de winter heb ik de Basiscursus KNPV Dressuur gevolgd en met goed gevolg (100% score) het diploma behaald. Hoewel ik zelf de IPO sport bedrijf, is dit uitstapje naar de KNPV-wereld zeker interessant geweest. 

E-Nest aankondiging

Beste lezer,

(april 2018)

Wij hadden voor het voorjaar 2018 een nest gepland, maar helaas kan dit niet doorgaan. De teef die de moeder zou worden, is ziek geworden. Ze is geopereerd en kan niet meer drachtig worden. Wij vinden dit natuurlijk heel vervelend, maar het is niet anders.

Onze huidige jonge teef is nog te jong en heeft haar certificaten IPO nog niet allemaal behaald. Dus voorlopig wordt er niet gefokt. 

René Lodder